E-Perolehan Sistem Penjualan Dokumen Tender dan Sebutharga Dewan Bandaraya Kuala Lumpur
Emel :
Kata Laluan:
  Terlupa kata laluan?
Bukan Kontraktor Berdaftar ? Daftar di sini
Jumlah Pengunjung : 3,172,851
(Sejak 28hb Mei 2015)

 

Utama » Tender/Sebutharga » Senarai Tender/Sebutharga » Maklumat Tender/Sebutharga


» Maklumat Tender
Jenis Tender
No Tender/Sebutharga 2017/A245
Tajuk Tender/Sebutharga Cadangan Kerja-Kerja Memulihara Dan Meningkatkan Kejernihan Air Tasik Botani Perdana, Kuala Lumpur Secara Reka Dan Bina
Tarikh Jual 22/12/2017
Tarikh Tutup 21/03/2018
Masa Tutup 12:00 PM
Tempat Hantar Jabatan Pentadbiran, Bahagian Pengurusan Perolehan, Tingkat 32, Menara DBKL 3, Bandar Wawasan, Jalan Raja Abdullah, 50300 Kuala Lumpur.
Tender/Sebutharga dibuka kepada negeri Semua
Harga Dokumen Tender (RM) 371.00
Syarat Khas Tender/Sebutharga Tidak

» Kod Bidang Kementerian Kewangan      Status Bumiputera
Kod Penerangan Syarat
221006 MEMBERSIH PANTAI/ SUNGAI/ TERUSAN/ EMPANGAN/ TASIK (Pembekal) atau
222703 BIOTEKNOLOGI (Pembekal) atau
222705 UJIAN MAKMAL (Pembekal) atau
130102 Mesin dan Kelengkapan Khusus (Pembekal)

dan

» Kod Bidang CIDB       Status Bumiputera
Kod Penerangan Syarat
GRED G6 , CE, CE21 Kerja-kerja Am Kejuruteraan Awam (Pembekal)
» Syarat
1. Bagi pembelian dokumen tender, petender/wakil hendaklah mendaftar terlebih dahulu secara online di laman sesawang eperolehan.dbkl.gov.my. Petender hendaklah memastikan sijil yg didaftarkan di e-perolehan DBKL masih berkuatkuasa semasa memohon tawaran. Penjualan dokumen tender dijalankan secara Online sahaja.

2. Pendaftaran kontraktor secara online perlu disahkan terlebih dahulu di kaunter Jabatan Pentadbiran, Bahagian Pengurusan Perolehan, Tingkat 32, Menara DBKL 3, Bandar Wawasan, Jalan Raja Abdullah, 50300 Kuala Lumpur.Petender hendaklah membawa sijil asal dan salinan Sijil Suruhanjaya Syarikat Malaysia(SSM), Sijil Perolehan Kerja Kerajaan(SPKK), Sijil Perakuan Pendaftaran(CIDB), Pengiktirafan Bumiputera dengan PKK/BPKU dan Sijil Kementerian Kewangan dan Taraf Bumiputera (KKM) bagi proses pengesahan.

3. Petender DIBENARKAN mengemukakan surat Kebenaran Khas Menyertai Tender Di Luar Bidang Pengkhususan yang dikeluarkan oleh Pejabat CIDB mengikut negeri pendaftaran syarikat dan perlu dikemukakan terlebih dahulu di Kaunter Perolehan untuk disahkan sebelum pembelian dokumen secara online dibuat. Surat kebenaran khas menyertai tender bagi Gred yang lebih tinggi/rendah adalah TIDAK DITERIMA.

4. Dokumen tender yang telah lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang dimeterikan dan ditulis di sebelah atas kiri sampul No. Tender dan tajuk kerja berkaitan dan dimasukkan ke dalam Peti Tender tersebut di Jabatan Pentadbiran, Bahagian Pengurusan Perolehan, Tingkat 32, Menara DBKL 3, Bandar Wawasan, Jalan Raja Abdullah, 50300 Kuala Lumpur tidak lewat dari jam 12.00 tengahari pada tarikh tutup. Tawaran yang LEWAT TIDAK AKAN DIPERTIMBANGKAN sama sekali.

5. Datuk Bandar Kuala Lumpur tidak terikat untuk menerima tawaran yang paling rendah atau mana-mana tawaran juapun.

6. Untuk keterangan lanjut sila layari laman sesawang rasmi Dewan Bandaraya Kuala Lumpur (www.dbkl.gov.my) dan laman sesawang eperolehan DBKL (eperolehan.dbkl.gov.my).

DATUK BANDAR KUALA LUMPUR
Tarikh Iklan : 22 Disember 2017
Laman Sesawang : www.dbkl.gov.my dan eperolehan.dbkl.gov.my
» Dokumen Meja
No Nama Fail Tindakan
Fail Tender       
1 TTD TAMAN BOTANI PERDANA KL - DESLUDGE.pdf Lihat Dokumen
 

[ Kembali ]

 

 

 
Penafian
Dasar Privasi | Terma & Syarat | Dasar Keselamatan | Penafian

Paparan terbaik menggunakan Internet Explorer 9 ke atas, Mozilla Firefox atau Google Chrome dengan resolusi melebihi 1024 x 768 pixel.
Penafian: Dewan Bandaraya Kuala Lumpur tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kerosakan di atas penggunaan apa jua maklumat dalam laman web ini. Sebarang pertanyaan sila emelkan kepada .

Tentang Kami
Alamat: Dewan Bandaraya Kuala Lumpur, Menara DBKL 1, Jalan Raja Laut, 50350 Kuala Lumpur, Malaysia
No. Telefon: 03-2617 9000
Emel:
Hakcipta Terpelihara 2015 © E-Perolehan DBKL